| Koç Gurubundan 145'e Ödül

Koç Grubuna bağlı Zer A.Ş. tarafından düzenlenen Tedarikçi Zirvesi'nde Gemlik 145 nolu Kooperatif ödüle layık görüldü.

   İstanbul Faruk Ilgaz Tesislerinde yapılan zirveye, Koç Grubuna ait Nakliye, yedek parça ve lojistik dalında hizmet veren tüm tedarikçiler katıldı. Ortalık ve başarıların ödüllendirildiği zirve, Yüksek Performans ve Müşteri Memnuniyeti Ödülü, S.S. 145 Nolu Gemlik Teyler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi kazandı. Ödül bizzat Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kardoruk tarafından zirvede alındı.

   Konu ile alakalı açıklama yapan Kooperatif Başkanı Kardoruk; ''Gemlik'in ismini böyle önemli bir zirvede anmanın gururunu yaşıyoruz. Her alanda hizmet kalitesinden ödün vermeyen ve tüm işlemlerini profesyonel çizgi çevçevesinde yürüten Kooperatifimizi, Koç Grubu gibi dünyanın en önde gelen şirketlerinden birinin ödüle layık görmesi, hem kooperatifimiz, hem ilçemiz adına önemli bir değerdir. Sektörümüzde kaliteyi artırmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk, bunun da karşılıklarını gün geçtikçe daha çok görüyoruz. Ödülü kazanmamıza en büyük pay sahibi üyelerimizdir. Kendilerine hem ilçemiz, hem kooperatifimiz, hem de sektörümüz adına teşekkür ediyorum'' dedi.

   Öte yandan Gemlik kooperatifi geçen  yılda  Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç'un elinden eniyi tedarikçi ödülü almıştı.

   ZER A.Ş. ödülleri holdingin her yıl 3 binin üzerindeki tedarikçileri arasından seçiliyor.


145 Nolu S.S. Gemlik Treyler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi.
©1991-2014 Tüm Hakları Saklıdır.